Crazy Day 2020

© 2020 | Superior Webdesign Symboli.fi

Ohjeita näytteilleasettajille

Crazy Day tulee jälleen karkauspäivänä 29.2.2020

Crazy Day on riehakas pop-up -päivä, joka tarjoaa yritykselle upean mahdollisuuden esitellä tai myydä tuotteitaan ja palvelujaan tapahtumassa vieraileville kaupunkilaisille ja lähikuntien asukkaille. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2015 alkaen ja kävijämäärä on noussut jopa yli 5 000:n.
                

Messutilana Keravan lukion (Keskikatu 5) jumppa- ja ruokasalit 1.kerros

Messuosastot rakentuvat lukion jumppasaliin ja ruokasaliin. Myynti-/esittelypaikkoja tarjotaan vain yrityksille. Esittelyteltat ja muut somisteet ovat sallittuja, kunhan ne mahtuvat myyntipaikan sisään, eivätkä pursua ”naapuriin” tai ”käytäville”. Asiakaskahvioita ei sallita osastojen yhteyteen. Elintarvikkeiden maistatus ja myynti on mahdollista.

 

Myyntipaikat

Myyntipaikan leveys on 2 metriä. Syvyyttä noin 2 metriä. Yhden 2 metrin myyntipaikan hinta on 50 euroa. Ilmoittautumislomakkeessa voitte esittää toiveen paikkamäärästä ja sijainnista: jumppa- vai ruokasali. Max määrä yhdelle yritykselle on neljä vierekkäistä paikkaa. Isoja paikkoja on rajoitetusti. Järjestäjä pidättää oikeuden määritellä miten paikat alueelle lopulta sijoitetaan, jotta tiloista saadaan toimivat ja turvalliset ja mahdollisimman moni yritys pääsee mukaan. Paikan hintaan kuuluu tarvittaessa pöytä(pöydät) ja myös tuolit. Elintarvikealan yrityksille messupaikan hintaan kuuluu myös kylmätilaa ja ruoan lämmitysmahdollisuus, jos ruokaa maistatetaan. Messupaikkoja tarjotaan pääasiassa yrityksille, joilla on toimipiste Keravalla. Myös lähikuntien yrityksillä on mahdollisuus osallistua, mikäli myyntipaikkoja riittää. 

Paikkamaksulaskut lähetetään helmikuun alussa ja laskun pitää olla maksettuna ennen messujen alkua. Esteen sattuessa paikkamaksua ei palauteta. 

Kahvila/lounaspalvelu messu alueella

Kahvilapaikka arvottiin 7.1.2020 ja sitä pitää kaksi eri yritystä. Kahvila on avoinna messupäivänä klo 9 – 15 ja siitä vastaa Pulla Pulla. Lounaspuolen tarjoiluista vastaa Ravintola Sherwood, joka tarjoaa kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipää. Jokainen esittelijä tulee saamaan lounas- ja kahvilakupongin, joilla voitte käydä nauttimassa kahvilan ja/tai lounaan antimista messuhinnoin. ​

Sähköt

Tilassa on sähköpisteitä niitä tarvitseville. Varaattehan maadoitettuja jatkojohtoja mukaan.

 

Langattoman verkon käyttö

Tilassa on langaton verkko, joka on käytettävissä. 

 

Sosiaalinen media – mainosta Crazy Dayn Facebook-sivuilla

Yrityksenne mainoksia, tarjouksia ja kuvia voidaan julkaista etukäteen Crazy Dayn Facebook-sivulla https://www.facebook.com/crazydaykerava/. Voitte tehdä Crazy Dayhin liittyvän julkaisun omille sivuillenne, jonka jaamme Crazy Dayn Facebook-sivulle. Laittakaa jakamispyyntö hallintosihteeri Saara Junniselle saara.junninen@kerava.fi.

 

Tarjoukset Crazy Day –nettisivustolle

www.crazyday.fi –sivustolle tullaan keräämään  näytteilleasettajien napakat tarjoukset (1-2 lausetta). Muistattehan mainita, mikäli tuotteita on rajoitetusti.

 

Muu markkinointi

Tapahtumaa markkinoidaan paikallislehdessä, kaupungin valomainostauluissa, sosiaalisessa mediassa sekä esitteillä. Muita kanavia ovat Sampolan asiointikeskus, verkoston eri toimijat, Karuselli, Anttilan ikkunat, Lukio, Prisma ja Citymarket. Tarkoitus on myös panostaa ulkomarkkinointiin ja opasteisiin.

 Toivomme, että tiedotatte asiakkaitanne tapahtumasta omien kanavienne kautta. Lisäksi on toivottavaa, että käyttäisitte aihetunnistetta #crazyday aina, kun kerrotte somessa mitä valmisteluja teette tapahtumaan liittyen sekä itse tapahtumapäivänä Instagramissa ja Facebookissa. Teemme tapahtumasta sähköistä esitemateriaalia, jota saatte tarvittaessa käyttöönne. Lisätietoja saara.junninen@kerava.fi

 

Ohjelma

10 -  ovet avautuvat

10.30-11.00 Taikuri Eetu Lampi

11.30.12.00 kahden Ällän Show

12.30 -13.15 Entinen free-style kilpailija Pekka Hyysalo tulee kertomaan oman selviytymistarinansa 

13.30 -14.00 Kahden Ällän Show

15.00 Crazy Day päättyy

Kesätyöpaikat

Voitte ilmoittaa avoimista kesätyöpaikoista etukäteen Mia Talikalle mia.talikka@kerava.fi. Keravan Ohjaamo on paikalla.  He välittävät tietoa kesätyöpaikoista ja aktivoivat nuoria. 

Yhteistyöterveisin Crazy Day työryhmä

Pirjo Leinopirjo.leino@kerava.fi, 040 318 2588

Saara Junninensaara.junninen@kerava.fi, 040 318 2594

Mari Kronströmmari.kronstrom@kerava.fi ,040 318 2009