Crazy Day 2020

© 2020 | Superior Webdesign Symboli.fi

Messutarjoukset 2020

Padma joogastudio (paikka 32)

Padma joogastudion Crazy Day:n messutarjouksena 10 kerran kortti 125€(norm.150€) vain messupäivän ajan. Sarjakortti käy kaikilla kolmella Padman joogastudiolla (Kerava, Järvenpää ja Tuusula). Messuilla arvotaan myös yksi 10 kerran kortti!

Tmi Heidi Grönvall, Avon-tuotteet (paikka 31)

Suosittua Avon mysteerikassia myynnissä rajoitettu erä karkauspäivänä Keravan Crazy Day tapahtumassa. Mysteerikassin hinta on 10€/kpl ja kassien sisältö on yllätys. Kasseissa on mm. Avonin kosmetiikkatuotteita, hajuvesiä, meikkejä sekä koruja. Pisteellämme myös tuotepaketin arvontaa ja muitakin Avon tuotteita edulliseen messuhintaan.

Tmi Endorfeenix (paikka 40)

5:n sarja hermoratahierontoja lunastettuna paikan päällä 350€, maaliskuun alusta 425€. Etusi 75€.

ChefBug (paikka 48)

ChefBugin keittiömestari opastaa ekologisen, terveellisen ja pähkinäisen makuisen hyönteisruoan saloihin ja tarjoaa maukkaita vinkkejä kotona kokeiltavaksi! Tapahtumassa on saatavilla ChefBugin laadukkaita ja taatusti suomalaisia Herkkuhyönteisten ruokatuotteita kotiin viemisiksi. Ötököitä maistellaan ruokala 48:ssa koko viikonlopun ajan. Lisäksi tarjolla on villiyrttisiirappeja, härkäpapusuklaata, Herkkuhunaja-sirkka-cookieita ja paljon muuta. Tätä ei kannata missata!

Leipo Design (paikka 53)

Kaksi omavalintaista korvakoruparia 30€.

LD Hoiva- ja hoitopalvelut (paikka 55)

Uusi keravalainen kotihoivayritys. Tervetuloa tutustumaan ja kuulemaan meistä lisää!

Deco Avenue (paikka 9)

Deco Avenuen messutarjouksena mm. kotimaista designia Luin Living spa -turbaanit useassa eri värissä 24€ (Ovh.29€), käsintehdyt saippuat 270g 10€ (Ovh.20€) ja useita huonetuoksuja -20% -30%. Fiini Naturallyn pyykkietikat, Puttipajan käsintehdyt kynttilät, Riviera Maison ym.

Salainen Sisustaja (paikka 16)

Tänä vuonna teemana on meillä ekologisuus, joten tuotteet ovat valittu mukaan sen perusteella. Tuotemerkkejä Meraki, Ecococonut, Käinby 1925, TheOrganicCompany yms. Messutarjouksena Ecococonutin keittiö harjat 5€/kpl (norm. 6,90€), Lakrdis By Bulowin More Love lakupallot - 15%.

Tmi Sanna Karvonen, Rosen-metodi (paikka 25)

Teen tapahtumassa Rosen hartiahoitoja 10€/15min. Tapahtumasta varatut Rosen-hoidot 50€ (norm. 60€). Voit ostaa myös lahjakortin! 

Tmi Janne Voutilainen, Makulakut (paikka 57)

Messutarjouksena Makulakut 12 kpl 10€.

Keravan Muovi ja Lelu (paikka 3)

Luvassa mielettömiä tarjouksia! Esimerkiksi Hertta Molla-nukke vain 5€ (norm. 18,90€). Tule paikalle tapaamaan meitä ja tekemään edullisia ostoksia!

Ravintola The New Sherwood (paikka 64)

Kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipää hintaan 8,50€. (kala-allergisille / kasvissyöjille / vegaaneille on varattu pieni erä myskikurpitsakeittoa).

Pulla Pulla (paikka 65)

Messutarjouksena kahvi / tee + vegaaninen omenapossu hintaan 5€ tai lasten setti pillimehu + tähtipulla hintaan 3€.